Feeds RSS

lunes, 15 de junio de 2009

TEXT 17 - PROGRAMA DEL NSDAP


El text anterior a la descripció del NSDAP, es tracta d’un programa del anomenat i descrit anteriorment partit feixista alemany.
Podem distingir fins tres parts, tres punts amb tres consignes característiques d’una ideología xenòfoba com la del règim alemany de l’època.
Són totes consignes entorn a la immigració no alemana, entorn a la condició de ciutadà de l’Estat i l’excés de població, i les seues barreres i limitacions tan poc permissives característiques i pròpies del règim feixista alemany encapçalat per Adolf Hitler.
Per lo tant, podem assegurar que el text 17, coincideix amb l’idiosincràsia del règim feixista i per tant amb el nazisme alemany.

3 comentarios:

Empar dijo...

Les entrades no estan ben etiquetades, atenent al que s'ha dit en classe: matèria, tema, contingut.
Igualment s'ha dit que el número del text és una cosa interna, i no té cap valor per als lectors. L'ordre també se vos ha dit cóm fer-lo pera que tinga sentit el que es publica. De la manera en que s'ha publicat hi ha un caos i desordre en el que és impossible seguir el fil.

Empar dijo...

El comentari deu estar en la mateixa entrada d'on està el text. Comentari de les idees del text, molt dolent. No hi ha tampoc cap comentari explicant el contignut temàtic del text.

Empar dijo...

Continua sense revisar-modificar: són parts, sense apenes una conexió coherent... text, comentari,explicació del contingut relacionat amb el tema.

Publicar un comentario